Pimp my wardrobe: Bleka jeans.

Jag hade tröttnat på mina fina, enkla jeans jag har fått från Lee för ett tag sedan. Har inte använt de särkilt ofta och ville bleka de!

Jag hade testat olika grejer. En av de är speciell pulver för textilblekning man blandar i vatten. Det blev bara extremt dåligt! Då blekte jag i en hink, vilket var ingen bra idé heller, då allting blev bara fläckigt och äckligt! Sedan testade jag gamla hederliga Klorin. Då hade jag lagt jeansen i badkaret och sprutat en hel flaska på byxbenet. Jag hade med klorin längst ner på byxorna och ingenting längs upp! Är helt nöjd med resultatet. Byxorna har torkats och ser rätt “bra” ut, nästan som jag önskade. Nu har de legat i tvätten ett tag, byxorna MÅSTE tvättas SEPARAT efter blekningen och man får absolut inte ta på sig de direkt efter behandlingen!

Jeansen innan!

Fortfarande klorin-blöta. De har blivit ljusare under torkningen!

About Mingissiyeva

Mingissiyeva & Company

3 comments

  1. Hade du endast klorin eller blandade du med vatten?

    • Mina byxor var alldeles för mörka, så jag hade endast klorin! Men om jeansen är tunna, blanda gärna med vatten annars går tyget sönder.

  2. Pingback: Outfit: Leeloo på taket « Mingissiyeva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 516 other followers

%d bloggers like this: