30 mars, 2012 COLOURFUL LABEL NIGHT: RE.YOU, MARIO AUREO & ORANGE MUSE på 2.35:1

Colourful Labelnight

Efter ett drygt år med Colourful Recordings, 6 vinylreleaser och flertalet ‘Colourful Sessions’ med artister som bl a Nic Fanciulli, Solomun, Matthias Tanzmann, Dennis Ferrer, Guti, Sebo K, The Martinez Brothers så är det dags att rulla igång labelns egna kvällar. Colourful Labelnights görs av DJs & producenter som jobbar aktivt med labeln och är ju precis vad det låter som. Ett brett utbud högkvalitativ dansmusik från runt om i världen. Den gemensamma nämnaren är funk – för att folk älskar att dansa till den och den är ryggraden i allt som följer oss i allt vi gör.

Re.You, Berlin, Tyskland
Re.You är verkligen i ropet just nu då hans edit av Lana Del Rays “Video Games” har fått oerhört mycket uppmärksamhet världen över. Han har nyligen blivit en del av Colourfulfamiljen, och det med sin remix av Mario Aureos “Inside The Dark” – en technobomb som spelas av DJs som bl a Joris Voorn, Danny Tenaglia & Reboot. Re.You är en av innovatörerna till dagens moderna dansmusik. Med sitt mörka känslofyllda sound berör han på ett sätt som få behärskar.

Mario Aureo, Berlin, Tyskland
Mario står mycket nära sitt riktigt stora genombrott som internationell DJ. Hans djupa, mörka & kick drivna sound har gett honom möjlighet att bli resident DJ på nya heta Ritter Butzke i Berlin – något som värderas högt på den internationella klubbscenen. Efter en mycket uppskattad remix är nu Mario äntligen aktuell med sin första release på Colourful Recordings – After Dark EP. Den innehåller 2 mycket starka spår från Mario samt två fantastiska remixer från Re.You & Moodymanc. För Colourful är han mycket viktig i att förmedla Berlin av idag – såklart med en tvist av funk.

Tobias Linden (Orange Muse), Stockholm, Sverige Colourful Recordings labelhonco, just nu är högaktuell med sin remix på Özgür Cans “Washed Out” som spelas och lovordas bland DJs världen över. I båset rör sig Tobias mellan deep house och techno, gärna med mycket percussion och en och annan old school flirt – alltid med driv och funk. Att kärleken till vinyl består är tydligt, likaså den sprudlande lusten att spela… Bjud in mr Linden till efterkakan och han kommer garanterat ta för sig i båset och bjuda danskarameller tills sista gästen tackar för sig.

About Mingissiyeva

Mingissiyeva & Company

8 comments

 1. KristoferH

  Hej Leeloo! Det skulle vara toppen om du kunde skriva upp Kristofer + 3 inför ikväll. Vi ses!

 2. Andres Melendez

  Hej Leeloo! Hoppas allt är bra? tänkte fråga ifall du kunde skriva upp mig + 3?

  Ses!

 3. David axemo

  Gissar att det va här du menade att man skulle skrivaupp sig:) David axemo + 3 tack tack:)

 4. Johan

  Leeloo, hinner du skriva upp mig typ +6? Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 518 other followers

%d bloggers like this: