tattoo – go big or go home?

Inspirerad av en oväntad glimt av en tatuering som jag såg igår så funderade jag under jobbens gång över hur jag ska göra med mina övriga till tänkta tatueringar. Har 3 till som jag vill göra men problemet  är som alltid är att mina tatueringar är MINA & jag vill helst inte att de ska synas för mycket. Samtidigt snöade jag in på bilder på tatueringar inatt & känner att det är snarare GO BIG eller inget annat som gäller! Checka in..

Aki

sexologist-in-training.com

Dessa är med för att..damn ladies..

About Mingissiyeva

Mingissiyeva & Company

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 518 other followers

%d bloggers like this: